Unde gasesc salopete de ski de vanzare in Romania? Costum dintr-o singura piesa

De mai multe sezoane, costumele de ski au revenit în favoarea lor și sunt foarte populare pe pârtii. Este demn de remarcat faptul că, în trecut, costumele de ski erau de asemenea folosite destul de des, dar datorită unor defecte de design și materiale au fost înlocuite cu articole de îmbrăcăminte din două piese.

Cu toate acestea, tehnologiile actuale sunt mult mai moderne și garantează un confort mai mare de utilizare. În plus, salopeta oferă o protecție excelentă împotriva frigului, umezelii, zăpezii sau a gheții, ceea ce le sporește semnificativ funcționalitatea.

Costumele de ski dama sunt o alternativă excelentă la o geacă de schi tradițională și pantaloni de schi. Sarcinile de bază ale unui costum de schi includ menținerea temperaturii corporale corecte, protejarea schiorului de umezeală și transportarea eficientă a umezelii spre exterior. Prin urmare, se poate concluziona că un costum de schi montat corect:

 • garantează un confort excelent de utilizare în toate condițiile;
 • a fost realizat din materiale respirabile;
 • are fermoare impermeabile;
 • împiedică pătrunderea zăpezii sub costum;
 • are lungimea potrivită, de exemplu, ajunge până la glezne, datorită căreia protejează împotriva frigului și a zapezii;
 • are parametri optimi de rezistență la apă și respirabilitate (cel puțin 5000 g / m2 / 24 g);
 • este fabricat din material flexibil, care, totuși, nu restricționează mișcarea;
 • poate avea buzunare la încheieturi și glezne, glugă detașabilă și alte accesorii.

Costumele de schi sunt cele mai des utilizate pentru copii, dar există și variante pentru cei mari. Una dintre cele mai frecvente greșeli atunci când cumpărați salopete de schi pentru copii este alegerea unui model care este prea mare pentru a avea un beneficiu, de exemplu, pentru mai multe sezoane de schi. În realitate, însă, acest tip de îmbrăcăminte este extrem de nefuncționala și poate chiar descuraja un copil mic de la schi.

Avantajele salopetei includ, de asemenea, faptul că în timpul unei eventuale căderi structura lor împiedică pătrunderea zăpezii sau umezelii in interiorul ei. Costumul este, prin urmare, o îmbrăcăminte excelentă pentru schi – atât pentru copii, cât și pentru cei mari.

Noi, femeile, în afară de confort și protecție, prețuim aspectul hainelor. Cum să arăți feminin într-o ținută de schi? Alegerea unei salopete care să ne sublinieze silueta.

Ce trebuie să știi despre costumele de schi

Mulți dintre noi asociază costumele de schi cu o uniformă clasica din anii ’90. Cu o bandă superioară supradimensionată și benzi elastice la picioare, din material slab calitativ, așa că s-a uitat foarte repede, deci nu este de mirare că, în forma sa clasică, a dispărut practic de pe piață acum ceva timp.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei de producție a îmbrăcămintei sportive, forma unei salopete ca îmbrăcăminte dintr-o singură piesă de schi a fost apreciată de designerii profesioniști. Așa a apărut salopeta ski dama din neopren. Acesta este fabricat din materiale subțiri de cea mai bună calitate și este aderent pe corp.

Astfel, neoprenul minimizează pierderile datorate rezistenței aerului. Acest tip de îmbrăcăminte este destinat mai mult concurenților de discipline olimpice decât iubitorilor obișnuiți ai sporturilor albe. Sensul real al utilizării neoprenului va fi apreciat atunci când este făcut pe măsură și poate ajunge la preturi foarte mari.

Atât modelele dintr-o singură bucată, cât și cele din două piese au propriile avantaje și dezavantaje. Avantajul comun și neîndoielnic al ambelor tipuri, care este apreciat în primul rând de doamne, este faptul că acestea subliniază frumos formele corpului și, în plus, protejează împotriva pătrunderii zăpezii sub haine.

Punctul slab al seturilor din două piese gata făcute este incapacitatea de a alege diferite dimensiuni de jachete și pantaloni în cazul unei siluete usor disproporționate.

La fel ca atunci când cumpărați o jachetă sau pantaloni, în cazul unui costum de schi, în afară de o croială la modă, parametrii materialului din care este cusut sunt cei mai importanți. Al treilea strat al costumului de schi – stratul superior – este conceput pentru a elimina transpirația.

În plus, merită ca salopeta de schi să aibă:

 • fermoare de ventilație pentru brațe;
 • glugă detașabilă, spațioasă, care se potrivește cu o cască;
 • mansete reglabile;
 • numeroase buzunare, inclusiv pe mânecă pentru permisul de schi și pe piept pentru ochelari;
 • apărătoare de zăpadă detașabile;
 • cusături lipite și fermoare acoperite.

În ciuda avantajelor salopetelor dintr-o singură piesă, modelele din două piese vă oferă mai multa libertate de miscare.

De asemenea, dacă pantalonii se deteriorează, putem cumpăra alții, jachetele pot fi folosite și în afara partiei, creând un stil complet nou – iar această variabilitate, în afară de funcționalitate, este foarte apreciată de femei.

O salopeta de schi va fi o alegere bună pentru dvs. dacă doriți să vă asigurați că zăpada nu vă pătrunde sub haine în timp ce schiați. Acest costum de schi dintr-o singură piesă vă va oferi, de asemenea, un aspect la modă, extrem de feminin pe pârtii. Salopetele de schi din oferta noastră provin din cele mai noi colecții ale următoarelor mărci.

Avantajul salopetelor nu este doar un aspect la modă și luxos, ci și confortabil. Un produs înlocuiește întreaga ținută de schi! Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea gecii și pantalonilor de schi pentru femei.

Colecția noastră de salopete de schi oferă modele de cea mai înaltă calitate. Un costum de schi pentru femei nu trebuie să fie doar la modă, ci și funcțional și confortabil. Prin urmare, în colecția noastră veți găsi toate elementele necesare, precum fermoare de ventilație, o glugă detașabilă sau un dispozitiv de prindere a manusilor.

Salopetele de schi modelate de marca franceză sunt special concepute pentru femeile care apreciază un aspect la modă pe pârtii. Deseori echipate cu o centură în talie și blană pe glugă, acestea subliniază perfect figura feminină și adaugă șic și eleganță ținutei.

Costumele de schi au, de asemenea, caracteristici tehnice care asigură o protecție optimă atunci când schiați, precum mansete pe picioare, glugă detașabilă, buzunar pentru skipass și nervuri cu gaură pentru degetul mare.

Marca finlandeză are, de asemenea, în colecția sa salopete de schi pentru femei, frumoase și elegante, în diverse culori, pentru toate femeile cărora le place să iasă pe partie.

Costumul de ski nu este doar la modă și atractiv, ci și din materiale durabile de înaltă calitate, care protejează eficient împotriva frigului și ploii. În plus, oferă libertate optimă de mișcare și confort excepțional la purtare.

Pe de altă parte, salopeta de schi dama a mărcii exclusive atrage atenția prin designul regiunii din Alpii Austriei, cu culori perfect potrivite și detalii luxoase care îi subliniază caracterul elegant.

Materialele inovatoare, produse prin tehnici manuale tradiționale, au ca rezultat articole de îmbrăcăminte unice, cu funcționalitate ridicată și aspect luxos.

O salopeta de schi dama poate decide cum ne vom simți pe partie, iar un costum selectat corect ne poate proteja de o rafală puternică de vânt, de ploi sau de un soare puternic strălucitor.

Ar trebui ajustat astfel încât să nu ne restricționeze mișcările, putem alege un costum de schi dintr-o singură piesă sau din două piese, cu o jachetă de iarnă și pantaloni.

Atunci când decideți o culoare, merită să luați în considerare nuanțele mai închise sau materialul modelat pe care murdăria nu va fi vizibilă. De asemenea, ar trebui să completăm costumul de schi dama cu mănuși, precum și cu ochelari de protecție fiabili și o eșarfă confortabilă.

Sub costumul de schi, ar trebui să îmbrăcăm lenjerie termică, care oferă o protecție suplimentară corpului nostru. Salopeta de schi trebuie să fie confecționata dintr-un material impermeabil și respirabil, la fel ca și cizmele de trekking, pe care le incaltam adesea după ce ne scoatem ghetele de schi sau snowboard. Achiziționarea unui costum sport este adesea o achiziție pentru mai multe sezoane, deci ar trebui să fie bine gândită de la bun inceput.

Prin urmare, înainte de a începe să vă împachetați valiza, gândiți-vă la modul în care intenționați să vă petreceți timpul în timpul sărbătorilor de iarnă. Vă concentrați pe relaxare în stațiunile montane sau preferați activități legate de sporturile montane? Îți vom spune ce să iei cu tine!

O formă de recreere similară cu stilul alpin de petrecere a timpului liber la munte, devine tot mai populară în țara noastră. Întâlnirile cu prietenii la un vin fiert, în fața șemineului într-un pub local, sunt o alternativă la divertismentul tipic al orașului.

Dacă intenționați să petreceți sărbătorile de iarnă în modul menționat mai sus, amintiți-vă despre hainele adecvate. Puloverele supradimensionate calduroase, cu modele norvegiene din lână groasă, vor fi esențiale . În plus, ar trebui să vă amintiți despre jacheta potrivită.

Dacă doriți să urmați tendințele, optați pentru o jachetă din puf până la genunchi sau blană colorată (artificială, desigur). O alternativă interesantă la o ținută din două piese va fi originală cu un costum sport direct de la Aspen! Când vine vorba de pantofi, selectați cizme de blană, snowboots. Pe cap, purtați o pălărie țesută groasă, bandă pentru cap sau căști de urechi, iar in mâini – mănuși originale cu două degete. De asemenea, merită să ne amintim despre ochelarii de soare.

 • Recreere activă

Dacă aveți de gând să schiați, să faceți schi fond sau să faceți snowboard, cel mai important lucru este, desigur, o jacheta și pantaloni din materiale rezistente la vânt și impermeabile. Îmbrăcămintea sport specializată este de obicei echipată cu o membrană care asigură fluxul de aer și protejează împotriva vântului în același timp.

De asemenea, pantofii de schi sau snowboard pot fi utili . Ochelarii de potrivire cu un filtru UV și rame ventilate vor facilita schiul pe pârtii. De asemenea, ar trebui să vă amintiți despre accesorii specializate, cum ar fi: cască, mănuși și șosete. Interesant este faptul că o ținută de snowboard poate fi o ținută de schi, dar nu invers.

Schiatul necesită o ținută care se potrivește mai bine cu linia corpului și o jachetă mai scurtă. Îmbrăcămintea pentru snowboard ar trebui să fie mai largă și mai lungă, astfel încât să nu constrângă corpul în timpul călătoriei și să împiedice pătrunderea zăpezii dedesubt. În plus, pantalonii de snowboard sunt suplimentar întăriți pe genunchi și pe fund pentru a proteja împotriva căderilor.

 • Drumeții în munți

Stilul stratificat va funcționa perfect în aceste condiții. Asigurați-vă că purtați lenjerie de corp termoactivă sub o jachetă sport impermeabilă și respirabilă, cu lână și glugă detașabile. Pentru persoanele care intenționează să petreacă timpul în mod activ, este dedicat cel sintetic, care va absorbi umezeala din piele și îi va permite să se evapore.

Ar trebui să purtați jambiere calde sub pantaloni și șosete groase din lână pentru picioare. Când faceți drumeții pe munte, cel mai important lucru sunt, desigur, botine din piele selectate corespunzător. Mai presus de toate, ar trebui să fie confortabile. Pantofi de trekkingeste o cheltuială considerabilă, dar cumpărarea lor poate fi tratată ca o investiție.