Incaltaminte de ski si snowboard. Pentru sporturi de iarna

La fel ca în multe alte sporturi, pantofii potriviți la snowboarding au o influență decisivă asupra succesului și a factorului de distracție. Pantofii de snowboard, numiți și cizme, sunt o parte indispensabilă a echipamentului de iarna.

Potrivirea perfectă a cizmelor de snowboard are o influență decisivă asupra transmiterii puterii către snowboard și asupra vitezei de reacție. De aceea, alegerea potrivită atunci când cumpărați cizme moi este de o mare importanță pentru distracția ulterioară pe pante sau pe zăpadă adâncă.

Dar, indiferent pentru care dintre disciplinele pline de acțiune, în splendoarea albă, va bate inima pentru a vă putea bucura la maximum de distracție pe placa, cu siguranță ar trebui să acordați atenție cizmelor de snowboard potrivite. Încălțămintea corectă sau greșită poate avea un impact major asupra comportamentului de echitatie al placii și astfel determină în mare măsură factorul de distracție la îmbarcare.

Ca fan al sporturilor de iarnă, nu veți dori să pierdeți cizmele de snowboard atractive și în același timp funcționale ca începător și profesionist. Snowboardingul se poate face numai cu cizme perfect potrivite.

Distracție toată ziua și picioarele tale rămân și ele fericite. În calitate de snowboard, spre deosebire de schiori, aveți automat încălțăminte mai confortabilă, deoarece modelele sunt mult mai asemănătoare cu cizmele convenționale. Ele pot fi purtate toată ziua, indiferent dacă vă bucurați de vacanța de iarnă pe pârtii sau après-ski. Selectați această parte a echipamentului dvs. în dimensiunea potrivită și luați în calcul și șosetele de schi.

Dimensiunea corectă este măsurată in magazinele fizice și poate fi ușor determinată prin măsurarea picioarelor în lungime în milimetri. De exemplu, împărțiți rezultatul de 280 milimetri la zece, astfel încât 28,0 să fie dimensiunea dvs.

Puteți găsi cizme de snowboard în diferite modele, dar există mult mai multe diferențe. O distincție generală se face între cizmele moi și cizmele dure. Pantofii moi sunt echipați cu materiale interioare moi și se caracterizează prin talpile lor flexibile.

În multe variante, căptușeala poate fi îndepărtată, astfel încât să o puteți adapta la picioare folosind șireturile sale. Cizmele mai dure sunt mai asemănătoare cu cizmele de schi convenționale și, la fel ca schiurile, sunt conectate la placa prin ceea ce este cunoscut sub numele de flex.

Dacă vă place să schiați pe pârtii cu viteză mare, aceste modele sunt perfecte. Mulți pensionari aleg cizme moi, deoarece pot fi utilizate extrem de flexibil pentru toate cerințele. În acest sport, o prindere fermă a pantofului este foarte importantă, astfel încât să vă puteți controla snowboardul în orice moment.

Deoarece legăturile se înfășoară în jurul zonei călcâiului din spate, modelele sunt special căptușite și întărite în acest moment. Flexibilitatea spre față este garantată de materiale elastice robuste și rezistente la intemperii. Tălpile pantofilor interiori sunt adesea echipate cu căptușeală suplimentară din gel și alte materiale în zone deosebit de stresate, cum ar fi călcâiul.

Atunci când vă alegeți companionul de sporturi de iarnă, asigurați-vă că acestea se potrivesc nevoilor dvs. în ceea ce privește izolația lor. Toate modelele sunt rezistente la vânt și impermeabile, dar unele încălzesc piciorul mult mai mult decât altele. Picioarele reci sunt la fel de enervante pe pante ca cele transpirate, așa că modelul ar trebui să aibă factorul de căldură ideal pentru dvs. Cu înălțimi diferite ale axului și o mare varietate de stiluri, există cizme de snowboard pentru fiecare tip.

Fiecare snowboarder și schior știe că vremea la munte se poate schimba de mai multe ori într-o zi. Chiar dacă dimineața începe cu soare, după-amiaza vă poate surprinde cu o furtună de zăpadă. Din acest motiv, îmbrăcămintea potrivită pentru snowboard este extrem de importantă. Pentru a fi protejat împotriva umezelii atunci când ninge, ar trebui să alegeți cu siguranță o jachetă de snowboard cu un nivel ridicat de impermeabilitate.

Jachetele de snowboard ar trebui, de asemenea, să fie respirabile, deoarece transpirația și umezeala trebuie să poată scăpa undeva, altfel puteți răci ușor. Snowboarderii ar trebui să se asigure, de asemenea, că pantalonii de snowboard au o ranforsare suplimentară pe genunchi și fese, deoarece stau adesea pe zăpadă mult timp. Un grad ridicat de libertate de mișcare este, de asemenea, important pentru freerideri, astfel încât aceștia să-și poată realiza trucurile în siguranță și fără restricții.

Din acest motiv, oferim doar haine de înaltă calitate și bine gândite în magazinele online de îmbrăcăminte pentru zăpadă, care vă oferă, desigur, un nivel ridicat de confort. În plus față de o potrivire bună, beneficiați de îmbrăcămintea noastră de snowboard, precum și de caracteristici speciale, cum ar fi sisteme practice de ventilație și protecții perforate pentru bărbie. Cu îmbrăcămintea noastră de snowboard sunteți bine echipat pentru toate condițiile de zăpadă.

Pe lângă jachete și pantaloni de snowboard de înaltă calitate, oferim și îmbrăcăminte funcțională pentru femei și bărbați. Cămașele și pantalonii noștri funcționali sunt confecționați dintr-un material elastic, care garantează o potrivire perfectă. În plus, gulerele cu glugă ale cămășilor funcționale sunt căptușite cu o căptușeală confortabilă din lână, care protejează în mod ideal gâtul de frig.

Puteți purta îmbrăcămintea noastră funcțională sub jacheta de snowboard și pantalonii de snowboard, precum și în timpul sportului sau în timpul liber.

Îmbrăcăminte de snowboard

Pentru mulți oameni, snowboardingul este una dintre cele mai frumoase activități de agrement. Dar uneori poate fi foarte periculos acest sport. Accidentele se pot întâmpla, dar asta depinde si de viteza cu care alegi sa cobori panta.

Dar și freeriderii care sar peste șanse mari și fac salturi trebuie să se protejeze de eventuale accidente. Din acest motiv, oferim, de asemenea, o mare varietate de protecții pentru femei, bărbați și copii în magazinele online de îmbrăcăminte de snowboard.

În oferta noastră veți găsi protectoare special pentru spate, care sunt realizate din materiale flexibile și ușoare și astfel permit totuși libertatea deplină de mișcare.

Protecțiile pentru spate nu sunt potrivite numai pentru snowboarding, ci oferă și schiorilor protecție împotriva posibilelor accidentari. În magazinul nostru online de îmbrăcăminte pentru zăpadă veți găsi, de asemenea, pantaloni de protecție, genunchere și veste de protecție fără mâneci.

Legătura de snowboard include piciorul cu bucle fixe. Teoretic, nu este necesară încălțăminte specială pentru acest lucru, deoarece, spre deosebire de legătura schiorului, nu este necesară o potrivire exactă. Cu toate acestea, cizmele speciale de snowboard sunt indispensabile sportivilor ambițioși.

Forma lor este concepută astfel încât să se încadreze perfect în dispozitivul de fixare. Aceasta este o cerință importantă pentru o bună aderență. Au și căptușeală acolo unde există contact cu legătura. Acest lucru vă permite să creați o conexiune fermă fără a vă pune prea multă presiune pe picioare. Majoritatea modelelor au, de asemenea, o armătură specială în partea din spate a piciorului inferior pentru a preveni punctele de presiune atunci când intră în contact cu legătura.

Majoritatea pantofilor pentru snowboarderi constau dintr-un pantof exterior și unul interior. Zona exterioară are sarcina de a da cizmei o menținere fermă și de a stabili contactul cu legătura. De obicei este fabricat dintr-un material impermeabil. În acest fel, cizma de snowboard împiedică picioarele să se ude când intră în contact cu zăpada.

Zona interioară, pe de altă parte, este utilizată în primul rând pentru a vă menține picioarele calde. Aceasta este de obicei o căptușeală moale care dă multă căldură. Pentru a preveni transpirația excesivă în timpul exercițiului, se utilizează materiale respirabile. Acestea risipesc umezeala și asigură astfel un confort uscat la purtare.

Sistemul de prindere este una dintre cele mai importante diferențe dintre modelele individuale. Veți găsi oferte în magazinul nostru online care folosesc șireturi convenționale. Această tehnologie dovedită asigură întotdeauna un control ferm.

Ghetele de snowboard cu sistem de de inchidere a cablurilor de plastic oferă un pic mai mult confort. Puteți trage cu ușurință de acestea rotind o roată mică. Acest lucru face această sarcină deosebit de ușoară. Un alt plus pe care îl au unele modele este talpa absorbantă a șocurilor.

Acest lucru reduce considerabil semnele de oboseală în timpul unei zile lungi pe pante. Alege din magazinul nostru online cizmele de snowboard pentru bărbați care îndeplinesc cerințele tale în fiecare detaliu, astfel încât să te poți bucura de vacanța ta la schi.

Aveți nevoie de echipamente relativ puține pentru snowboarding, dar ar trebui să fie cu atât mai de înaltă calitate și, mai presus de toate, potrivit. În plus față de snowboard-ul în sine, cizmele de snowboard potrivite sunt esențiale. Deoarece doar o fixare perfectă și o fixare stabilă vă garantează controlul deplin asupra mișcărilor dvs. în orice moment.

Ar trebui să le alegeți în mod corespunzător și cu atenție. Spre deosebire de cizmele de schi, cizmele de snowboard, de exemplu de la Nitro sau Burton, nu sunt doar despre funcționalitate, ci și despre confort. Mai presus de toate, ar trebui să vă simțiți confortabil în ele, astfel încât să puteți petrece o zi relaxantă pe sau pe pârtii.

Cizme moi sau dure, care sunt cizmele de snowboard potrivite pentru dvs.?
Freerider sau All Mountain? Alegerea cizmelor dvs. de snowboard ar trebui să depindă în primul rând de locul în care sunteți. Există uneori diferențe semnificative între cizmele moi și dure în ceea ce privește gradul de duritate, precum și sistemul de prindere și combinația de pantofi interior-exterior.

Cizmele moi sunt – numele sugerează deja – relativ moi. Datorită materialului exterior flexibil, puteți merge și confortabil în ele. Gradul scăzut de duritate (Flex 2-5) vă oferă libertate optimă de mișcare pentru trucuri uluitoare. Modelele mai dure (flex grad 5-10) obțin un scor de transmisie perfectă a puterii și o prindere sigură chiar și la viteze mari și condiții complicate pe pante.

Ghete de snowboard: funcționarea interioară este, de asemenea, decisivă
in timp ce pantoful exterior oferă în primul rând sprijin și stabilitate, pantoful interior este responsabil pentru confortul purtării. Cizmele moi au adesea un pantof interior detașabil. Acest lucru nu numai că are avantajul că îți poți adapta cizmele de snowboard foarte precis la nevoile tale.

Modelele cu pantofi interiori detașabili asigură, de asemenea, o susținere a călcâiului deosebit de bună. În funcție de zona de utilizare, pantofii interiori nu numai că trebuie să fie confortabili, ci și amortizoare pentru a vă ușura articulațiile. Pernele din PU, care pot rezista chiar și la temperaturi extreme, sunt potrivite în special pentru utilizarea frecventă. Doriți un pic mai mult confort individual? Branțurile și pernele de gel oferă o amortizare suplimentară și oferă un confort minunat la purtare.

Dacă v-ați decis deja la un model, trebuie să îl încercați. Cel mai bine este să-ți iei șosetele de snowboard cu tine și să testezi cum simti pantofii când te miști. Înclinați-vă înainte, îndoiți genunchii și săriți pe călcâi – la fel cum ați face pe placa.