Imbracaminte ieftina de munte. Haine corespunzatoare

Pentru mulți, drumețiile sunt fericire pură. Pentru că în liniștea naturii, departe de stresul cotidian, nu numai că te poți relaxa, dar poți face sport și în același timp.

Îmbrăcămintea și echipamentele potrivite asigură cea mai bună distracție. Hainele de drumeție te protejează de ploaie, frig, vânt și căldură și garantează în același timp un climat plăcut al corpului.

Pantalonii și jachetele fiabile sunt foarte usoare, dar în același timp rezistente. În mod ideal, echipamentul de trekking se potrivește exact cu durata turului de alergare și condițiile meteorologice, deoarece nu ar trebui să purtați greutati inutile în rucsacul dvs. de drumeții.

Drumețiile sunt distractive, indiferent dacă vă aflați în pădure, pe trasee de drumeții pe distanțe lungi sau în lanțurile muntoase înalte. Când vine vorba de îmbrăcăminte, urmați principiul cepei.

Datorită mai multor straturi mai subțiri de îmbrăcăminte, vă puteți adapta cu ușurință la vreme. Pentru a vă simți confortabil și a avea multă libertate de mișcare, îmbrăcămintea dvs. de trekking nu trebuie sa fie niciodată prea strânsă.Alegeți o dimensiune mai mare pentru a putea avea o libertate de miscate excelenta.

Pentru a vă proteja de condițiile meteorologice de afară, trebuie să vă asigurați că materialele îmbrăcate în trekking sunt funcționale și profesionale pentru sporturile respective.

Țesăturile precum nailonul, poliesterul, elastanul și țesăturile din plasă s-au dovedit a fi optime sportului datorită proprietăților excelente. Cămașele funcționale ar trebui să fie respirabile și permeabile aerului, astfel încât să nu transpirați. În același timp, un pulover din lână îți oferă suficientă căldură datorită materialelor sale termice.

O jachetă de softshell cu tehnologie Gore-Tex vă protejează eficient împotriva vântului și nu permite umezelii să ajungă la corpul vostru. Completează-ți ținuta de drumeție cu lenjerie și șosete funcționale, pantaloni de turism, cu buzunare laterale practice, mănuși, caciula și, în funcție de vreme, cu ochelari de soare.

GHETE ȘI HAINE PENTRU DRUMEȚII: ACUM ÎNCEPE AVENTURA

Necesarul pentru turul dvs. de drumeții sunt, desigur, pantofii de drumeție potriviți. Fie că aveți ghete de munte, de iarnă sau de trekking, depinde de voi.

Pantofii de trekking închid glezna și asigură astfel stabilitatea necesară a piciorului în pantof. Datorită tălpilor profilului de prindere, le puteți purta cu ușurință în diferite condiții de teren.

Cizmele de munte, pe de altă parte, sunt puțin mai grele și mai masive, dar oferă siguranță optimă, mai ales pe teren alpin. Ar trebui să folosiți cizme de iarnă cu talpă de cauciuc foarte profilată atunci când temperaturile scad semnificativ.

Materialele impermeabile și respirabile asigură un climat plăcut la picioare în toate variantele. În plus față de încălțăminte, echipamentului tau aparține și un rucsac de trekking, cu protecție împotriva ploii și mult spațiu de depozitare. Aceste lucruri sunt esențiale pentru drumeții.

Îmbrăcăminte pentru munte – potrivită pentru fiecare anotimp

Indiferent dacă este soare, ploaie sau frig – îmbrăcămintea potrivită pentru drumeții vă asigură că sunteți întotdeauna bine echipat pentru toate condițiile meteorologice.

Accentul este pus pe funcționalitate, astfel încât fiecare piesă de îmbrăcăminte să fie perfect adaptată nevoilor dvs. în aventurile în aer liber – in plus, confortul joacă un rol major.

Materialele flexibile și calitatea înaltă a procesării garantează că corpul dumneavoastră este protejat și susținut în mod optim în îmbrăcămintea de drumeții.

Hainele de munte este dotată cu facilități practice

Îmbrăcămintea pentru drumeții vine în multe modele diferite, deoarece experții spun că nu există vreme rea, ci doar echipamente inadecvate. Cămașele funcționale sunt, prin urmare, ideale pentru zilele calde sau pentru a le purta dedesubt.

Sunt fabricate din materiale deosebit de ușoare, se usucă rapid și respiră – transpirația se evapora și rămâi mereu uscat în haine chiar și în timpul activităților extenuante și nu trebuie să vă temeți de supraîncălzire sau frig.

Un plus practic sunt pantalonii cu fermoar, care pot fi transformați în pantaloni scurți sau pantaloni scurți Bermuda în cel mai scurt timp. În acest fel, salvați un articol de îmbrăcăminte suplimentar în bagaje.

Datorită tehnologiei Dynafunc®, acestea sunt deosebit de ușor de întreținut, iar genunchilor le asigură o potrivire confortabilă. Jachetele funcționale versatile sunt indispensabile.

Sunt respirabile, rezistente la vânt și impermeabile și sunt echipate cu glugile reglabile, hidrofugele și fermoarele frontale căptușite, cu protecție pentru bărbie și manșete reglabile, sunt elemente suplimentare care oferă confort și te echipează pentru orice vreme.

Îmbrăcămintea pentru drumeții montane combină funcționalitatea cu stilul

Oricine își petrece vacanța in drumetii este fericit atunci când designul este potrivit pe lângă aspectele practice ale îmbrăcămintei pentru drumeții. Paltoanele funcționale, de exemplu, vin cu croieli moderne și la modă și în culori inchise, astfel încât să le puteți purta cu ușurință în viața de zi cu zi.

Jachetele de ploaie într-un roșu aprins sau albastru strălucitor asigură o bună dispoziție, deoarece aduc puțină culoare în zilele cetoase, triste. Iar vara înscrieți cu tricouri universale, ideale pentru următoarea aventură în aer liber, precum și pentru un grătar de seară.

Și un alt punct in plus: indiferent dacă este jachetă matlasată sau din fleece, pantaloni de drumeție sau articole de acoperit capul: puteți combina îmbrăcămintea de drumeție în mod optim și purtați-o într-un aspect stratificat.