Ghete Caterpillar de protectie si haine Billabong in Romania

Fie ca pantofi de lucru sau de exterior – produsele CATERPILLAR au fost deja testate cu succes pe multe platforme. Sigla negru-alb-galben este cu siguranță familiară pentru mulți din industria construcțiilor și a fost deja văzută pe multe șantiere din Romania.

Numele colecției de pantofi CATERPILLAR este inițial cel mai mare producător mondial de mașini de construcții, motoare diesel și pe gaz și are sediul central în Peoria Illinois. CATERPILLAR tradus înseamnă omidă și reprezenta buldozerele cu care compania și-a început marșul triumfal în industria construcțiilor în 1904 sub îndrumarea lui Benjamin Holt.

Ghete Caterpillar – încălțăminte robustă pentru fiecare aventură

Siguranța este una dintre cele mai importante probleme pe șantierele de construcții. Prin urmare, îmbrăcămintea nu trebuie doar să fie robustă și rezistentă, ci, mai presus de toate, să il protejeze bine pe purtător în cazul unui accident.

Pantofii CATERPILLAR oferă un nivel ridicat de confort, sunt durabili și sunt caracterizați ca materiale deosebit de calitative, care nu numai că incalta piciorul si sunt atrăgători, dar oferă sprijin și protecție.

Ghetele sunt echipate cu o talpă groasă, al cărei profil asigură un confort optim de mers chiar și pe cărări denivelate. Atât suprafața de rulare, cât și zona călcâiului sunt ușor căptușite pentru a evita frecarea. În plus, producătorii de încălțăminte CATERPILLAR cercetează constant noi materiale pentru a face cizmele și mai confortabile și mai plăcute la purtare.

Încălțămintea Caterpillar este aproape indestructibilă

Încălțăminte CATERPILLAR – sau CAT, așa cum se mai numește – se afirmă printr-o durabilitate robustă care nu este supusă tendințelor modei. Au rămas fideli modelelor lor de ani de zile și unele modele au reușit să devină adevărate colectii pe rafturile pantofilor.

Chiar dacă cizmele pot atrage mai mult clienții de sex masculin, femeile vor găsi, de asemenea, ghete practice și elegante pentru activitățile lor în aer liber. Vom aprecia proprietățile calduroase ale acestora, mai ales în sezonul rece.

Contrar a ceea ce ați putea crede, compania originală nu se află în spatele încălțămintei CATERPILLAR. Pentru ca aceștia să se poată concentra pe segmentul lor principal, au vândut licența producătorilor cu experiență.

Billabong Romania – sportiv, cochet și întotdeauna îmbrăcat elegant

Designul la modă, materialele de înaltă calitate și manopera foarte bună vă asigură că sunteți întotdeauna perfect îmbrăcați pentru activitățile dvs. în aer liber cu Billabong.

Compania australiană de modă îți confecționează haine și accesorii pentru diverse sporturi, cum ar fi surfing, patinaj și snowboarding. Gordon și Rena Merchant au fondat compania pe Coasta de Aur în 1973.

Numele companiei provine din limba aborigenă și înseamnă oază sau gaură de apă. Marca oferă modă funcțională pentru femei și bărbați, ambele cu un caracter foarte sportiv. Veți găsi îmbrăcămintea ideală pentru vară și iarnă, precum și pentru sport, plajă și jungla urbană, cu care va îmbrăcati în mod semnificativ pentru fiecare ocazie.

Haine Billabong ce reprezintă o gama excelentă pentru sport

Billabong știe exact ce este important atunci când vine vorba de îmbrăcăminte pentru diferitele dvs. activități și, prin urmare, vă oferă ținuta perfectă în care vă simțiți confortabil și pur și simplu arătați grozav.

Jachetele Billabong pentru iarnă sunt echipate cu o căptușeală de cea mai inalta calitate. Diferite modele au un strat DWR special pentru activitățile sporturilor de iarnă, ceea ce înseamnă că sunteți perfect protejat de vânt și apă.

Modelele pentru primăvară și toamnă te însoțesc în toate condițiile meteorologice. Multe buzunare diferite pentru jachete oferă mult spațiu de depozitae pentru smartphone-uri, chei și altele, astfel încât să aveți întotdeauna totul la îndemână.

Billabong este ideala pentru activități sportive în apă sau pe apă. Aceasta include pantaloni scurți, bikini și costume de baie elegante confecționate din material moale si fibre elastice care asigură libertatea maximă de mișcare.

Cusăturile plate, cu frecare redusă și o țesătură fina cu uscare rapidă îl fac extrem de confortabil de purtat. Gama largă de produse de la Billabong vă oferă echipamentul ideal pentru fiecare zi și orice vreme.

Hanorac Billabong pentru baieti

Pantalonii și pantalonii scurți au o croială optimă, în care te simți confortabil. Pantalonii de snowboard respirabili și jachetele de snowboard Billabong potrivite vă oferă un confort relaxat și vă asigură că sunteți protejat optim de frig și zăpadă.

O membrană rezistentă la apă și vânt și cusături sudate asigură pătrunderea umezelii. Gențile și rucsacurile sunt foarte elegante, cu curele de umăr căptușite și mult spațiu de depozitare pentru toate lucrurile de care aveți nevoie în viața de zi cu zi sau când călătoriți. Sportiv, la modă și bine echipat pentru următoarea ta aventură cu îmbrăcăminte de la Billabong.