Costume de baie modelatoare pentru grasute. Subtiaza formele

Cum de a alege un costum de baie pentru bustul mare Alegerea unui costum de baie poate părea o sarcină descurajantă pentru cineva care s-a luptat cu greutatea și imaginea corporală. Știu că acest lucru poate fi valabil mai ales pentru cele care au sânii mari.

Cel mai important factor de care trebuie să țineți cont atunci când încercați un costum de baie este să vă simțiți confortabil și să aveți încredere în alegerile dumneavoastră. Un lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare atunci când încercați costume de baie este stilul de costum pe care îl preferați.

Pentru o acoperire completă, alegeți un costum dintr-o singură piesă sau ceva cu un top vestimentar și o fustă. Pentru ceva cu acoperire minimă, încercați un tankini sau un top bandeau pentru piept cu o fustă.

Simți că trăiești într-un ciclu nesfârșit în care găsești haine care se potrivesc stilului tău, dar nu se potrivesc corpului tău? Există atât de multe stiluri și tendințe, dar nu toate arată bine pe fiecare corp și poate fi greu să găsești una care să ți se potrivească.

Este important să vă amintiți că niciun corp nu este la fel și, ca urmare, nu orice model de îmbrăcăminte este pentru toată lumea. O femeie cu dimensiuni mari va avea nevoie de un stil diferit de costum de baie față de o femeie mai mică. Drept urmare, este important să îl găsești pe cel potrivit pentru tipul tău de corp.

Cum sa pari mai slaba atunci cand porti un costum de baie plus size?

În zilele noastre, există o mulțime de femei care sunt încă reticente în a purta un costum de baie, din cauza greutății lor. Dar este important să nu lăsați acest lucru să vă împiedice să prindeți câteva raze în timpul verii. Cheia este să alegi costumul de baie potrivit pentru tipul tău de corp și să îl porți cu încredere.

Nimeni nu vrea să pară gras într-un costum de baie, dar, din păcate, pentru femeile cu dimensiuni mari, întreaga experiență a costumului de baie poate fi adesea dificilă. În primul rând, este important să vă cunoașteți mărimea.

Dacă faceți cumpărături de pe raft, trebuie să vă cunoașteți măsurile și să găsiți un costum care să vi se potrivească în acele zone. Puteți, de asemenea, să cumpărați costume de baie într-o mărime mai mică decât cea pe care o purtați de obicei și să le faceți la comandă; aceasta este cea mai bună opțiune pentru femeile care poartă XXL. 

În trecutul nu foarte îndepărtat, era puțin probabil să găsești o femeie de orice mărime purtând altceva decât un costum de baie din două piese. Din ce în ce mai multe femei îmbrățișează ideea de a purta un costum de baie dintr-o singură bucată, care este conceput special pentru tipul lor de corp.

Purtarea unui costum de baie care este făcut pentru mărimea dvs. vă poate ajuta să arătați mai subțire și să vă simțiți mai încrezătoare în timp ce vă relaxați pe plajă în această vară.

O modalitate de a vă asigura că arătați cât mai bine într-un costum de baie plus size este să alegeți piese care ar putea să nu fie standard. De exemplu, este posibil să doriți să purtați un costum care are bretele în partea de sus. Acest lucru va ajuta la adăugarea de definiție la umeri și va ajuta la realizarea taliei dvs.

Costume de baie cu totul sau intregi la moda

Este din nou acea perioadă a anului și toată lumea caută ceva nou pe care să îl poarte la plajă. Indiferent de mărimea pe care o aveți, puteți găsi un costum nou care să se potrivească tipului dumneavoastră de corp.

Există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a cumpăra un costum de baie. Primul lucru este de unde să îl cumpărați. Există mai multe opțiuni, inclusiv magazinele mari, buticurile de costume de baie și magazinele online.

Puteți găsi costumul de baie perfect pentru tipul dumneavoastră de corp. Următorul lucru la care trebuie să vă gândiți este modul în care se potrivește costumul. Dacă sunteți în căutarea unui costum de zi cu zi, veți dori un stil care să acopere modest.

Odată cu schimbarea anotimpului și cu sfârșitul verii, este timpul să începem să ne gândim la costumele de baie care vor fi “la modă” în sezonul următor.

Unele dintre costumele de baie care sunt în trend anul acesta sunt costumele de baie cu croială înaltă, costumele de baie marimi mari și topurile de tip bikini cu croială înaltă. Aceste modele nu sunt doar la modă, ci și funcționale.

Ele elimină nevoia de bikini, care tind să fie oarecum incomode pentru unele persoane din cauza curelei de la spate. Costumul de baie cu croială înaltă reduce foarte mult șansele de apariție a ridurilor de bronz în zona decupajelor în care ar fi trebuit să se afle de obicei bretelele. 

Pareo pentru femei plus size

Pareo este o rochie tradițională din Hawaii și este perfectă pentru o ieșire în oraș. Este o modalitate excelentă de a rămâne răcoroasă și în același timp elegantă. La magazinul Big and Tall, au multe pareo-uri diferite pentru femeile plus size.

Fie că aveți nevoie de un cadou pentru cineva sau aveți nevoie de unul pentru dumneavoastră, veți găsi unul care vi se va potrivi. Eu îl iubesc pe al meu pentru că îl pot purta ani de zile și nu se demodează niciodată. Au culori și modele frumoase. Pe al meu îl îmbrac când ajung la plajă și mă acopăr când intru în apă sau când iau o pauză pentru a-mi citi cartea.

Pareo este o îmbrăcăminte polineziană care se fixează cu o curea, purtată de obicei ca un sarong, o fustă sau o hăinuță. Pareo este cunoscut ca fiind o piesă de bază a culturii polineziene, care a apărut la începutul anilor 1800.

Cea mai frecventă utilizare a pareo este ca un sarong în jurul taliei, dar este folosit și ca fustă care se desfășoară pe podea sau ca un cover-up pentru a proteja intimitatea. Ca fustă, este purtat de obicei cu o fantă în față pentru a-l lăsa să se desfășoare în lateral. 

Femeile plus size care poartă pareo au posibilitatea de a găsi diferite stiluri, stiluri care se potrivesc cu adevărat nevoilor lor. Unul dintre cele mai bune lucruri este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la imprimeurile stridente și există o mare varietate de culori din care puteți alege.

Femeile plus size se pot bucura, de asemenea, de unele dintre cele mai bune prețuri pentru pareo. Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un pareo.

Unul dintre ele este designul, deoarece doriți să vă asigurați că designul este potrivit pentru tipul dumneavoastră de corp. Unele modele arată mai bine pe cele cu o siluetă mai plină, dar modelele sunt mult mai mult decât ceea ce arată bine pe cineva.