Blugi clasici Levi’s regular fit pentru barbati la moda in 2021

Istoria hainelor Levi Strauss Compania Levi Strauss este una dintre cele mai vechi din SUA. A fost fondată în 1853 de către Levi Strauss, originar din Bavaria, și de atunci a fost una dintre cele mai importante companii de îmbrăcăminte din lume.

Levi Strauss și-a înființat compania deschizând o afacere de mărfuri uscate pe Coasta Pacificului. Apoi a început să deschidă un lanț de magazine care, în cele din urmă, s-au numit Levi Strauss.

Una dintre cele mai emblematice mărci din istoria îmbrăcămintei americane este Levi Strauss. Creatorii inițiali ai blugilor, Levi Strauss și Jacob Davis, sunt creditați pentru inventarea blugilor cu ajutorul niturilor din cupru.

Pantalonul greu și robust era unul dintre preferatele clasei muncitoare americane și nu și-a pierdut niciodată atractivitatea. Astăzi, există multe stiluri diferite de Levi’s din care puteți alege. Pentru a-și sărbători istoria, Levi a lansat Levi’s Red Tab Club.

Îmbrăcămintea Levi’s este caracterizată de pantalonii iconici din denim care au servit cândva drept primul blug. Compania nu a vândut doar blugi, ci și câteva articole de îmbrăcăminte suplimentare, inclusiv o linie de îmbrăcăminte pentru femei, haine pentru copii și haine pentru bărbați.

Compania a avut parte de suișuri și coborâșuri, inclusiv cel puțin un faliment. Cu toate acestea, aceste eșecuri economice au permis companiei Levi’s să reapară și să își ocupe locul de numărul unu în topul companiilor de îmbrăcăminte din lume

Popularitatea blugilor Levi’s in randul barbatilor

Blugii Levi’s sunt prezenți pe piață de peste un secol. Această companie emblematică de îmbrăcăminte produce blugi de zeci de ani. Blugii Levi Strauss pot fi găsiți în aproape orice magazin. Acestia sunt o parte esențială din garderoba majorității bărbaților. Sunt confortabili, durabili, versatili și eleganți.

Blugii Levi’s sunt disponibili în multe magazine de vânzare cu amănuntul. Acest lucru îi face foarte ușor de găsit. Levi’s este producătorul numărul unu de blugi de peste 10 ani. Ei au cel mai bun angrosist, distribuitor și comerciant cu amănuntul. Ei au cea mai mare selecție de blugi din lume disponibilă. Au o mare varietate de stiluri și culori din care puteți alege și oferă diferite mărimi.

Ascensiunea Levi’s și popularitatea lor în rândul bărbaților a fost o tendință de zeci de ani, dar compania se confruntă acum cu provocări din partea concurenților. Levi’s se află acum în procesul de a încerca să își dea seama cum să se reinventeze ca și companie și ca brand.

Levi’s nu a reușit să împiedice tendința bărbaților de a cumpăra haine de pe Amazon și de la alți retaileri online. Levi’s vine cu noi strategii pentru a ține pasul cu vremurile și pentru a avea un viitor.

Una dintre cele mai populare mărci de blugi pentru bărbați este Levi’s. Dacă parcurgeți aproape orice raion pentru bărbați din magazin, există o secțiune mare dedicată blugilor Levi’s. Există multe motive pentru popularitatea blugilor Levi’s.

Unul dintre ele are legătură cu utilizarea de către Levi’s a unei centuri cu două nituri, care îi face foarte rezistenți. Unii oameni consideră că posibilitatea de a face tivul blugilor la o lungime mai scurtă este un avantaj, în timp ce alții consideră că este un dezavantaj.

Acestia sunt, de asemenea, moi și se potrivesc bine. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care blugii Levi’s sunt populari printre bărbați.

Ești în căutarea unei perechi de blugi din denim care să fie perfecți pentru atunci când trebuie să arăți profesionist, dar vrei să îți arăți și stilul personal? Dacă da, ai noroc. Blugii din denim Levi’s sunt perfecți pentru ambele situații. De fapt, Levi’s este cea mai populară marcă de blugi pentru bărbați.

Blugi regular fit pentru barbati

Cei mai buni blugi pentru bărbați sunt o necesitate elegantă și în același timp funcțională, care poate fi purtată la orice ocazie dress-casual sau dress-up. Există multe stiluri de blugi pe piață în zilele noastre, dar cele două cele mai populare stiluri includ slim și regular fit.

Iată câteva sfaturi rapide pentru a alege stilul potrivit pentru tine. Dacă aveți peste 1,80 m înălțime, poate doriți să luați în considerare un stil slim fit pentru a evita o întindere a siluetei pe lungime. Dacă aveți o constituție mai mică, totuși, varianta slim fit v-ar putea face să păreți că nu aveți șolduri, așa că o alternativă ar fi varianta regular fit. 

Întotdeauna am constatat că blugii pentru bărbați sunt mai greu de găsit decât cei pentru femei, iar lista de opțiuni nu este la fel de lungă. Blugii regular fit pentru bărbați sunt o opțiune excelentă, deoarece sunt făcuți pentru a fi mai puțin mulați, oferindu-ți în același timp lungimea și acoperirea corespunzătoare, astfel încât să nu te simți prea expus. 

Arată grozav și se simt grozav. Îți oferă ceva mai mult spațiu decât ar face-o un blug skinny. Pentru cei care îi doresc, există și o varietate de culori din care puteți alege.

Cumpărarea de blugi poate fi o sarcină aparent descurajantă. Din fericire, există câteva puncte cheie de care trebuie să vă amintiți pentru a vă ajuta să găsiți perechea potrivită pentru dumneavoastră. De la skinny la cei largi, fiecare pereche de Levi’s oferă o croială diferită.

Cel mai bun mod de a identifica ce mărime și ce stil vi se potrivește cel mai bine este să vă măsurați talia, apoi să potriviți această măsurătoare cu dimensiunea specifică din tabelul de mărimi de pe site-ul Levi’s. Levi’s oferă o varietate de stiluri, inclusiv skinnies, straight leg, bootcut și boyfriend. În plus, luând în considerare tipul tău de corp, poți găsi stilul care ți se potrivește cel mai bine.

Blugi Levi Strauss 501 barbati

Cel mai vechi simbol al modei, blugii Levi’s 501, este unul dintre cele mai cunoscute produse din lume. Sunt un fan al Levi’s 501, deoarece este confortabil, flexibil și se potrivește bine. Acestia sunt confecționați din bumbac gros și sunt rezistenți, dar moi.

Acestia sunt foarte potriviți pentru mediul de lucru, deoarece sunt confortabili atunci când ești în picioare toată ziua și sunt rezistenți. Blugii sunt, de asemenea, foarte buni pentru cineva care poate fi nevoit să stea mult pe scaun, deoarece au flexibilitatea de a se mișca cu orice mișcare. Unul dintre aspectele mele preferate ale acestor blugi este faptul că sunt disponibili într-o varietate de mărimi.

Blugii Levi’s 501 sunt o piesă emblematică a modei. Deși stilul există de aproape 160 de ani, blugii își păstrează încă statutul de cei mai populari blugi din lume. Acești blugi sunt cunoscuți pentru durabilitatea și calitatea lor.

În afară de aceste calități, acești blugi contribuie și la promovarea egalității sociale. Compania Levi Strauss are un sistem de reciclare în circuit închis care transformă hainele vechi și resturile nedorite în noi produse din denim.

Compania oferă, de asemenea, cursuri de formare, ucenicie și posturi la nivel de intrare pentru cei defavorizați sau șomeri. Blugii Levi’s 501 sunt o piață de desfacere perfectă pentru cei care vor să facă o diferență în lume.